Overslaan en naar de inhoud gaan

Desktop Publishing

De kwaliteit van het drukwerk wordt mede bepaald door de vormgeving van de te drukken bestanden. Veel klanten hebben een eigen reclame- of communicatiebureau die vormgeving en dtp-werkzaamheden voor hen verzorgt. Met deze bureaus werken wij intensief samen met als doel een perfect eindresultaat te behalen.

Klanten die geen eigen vormgever of reclamebureau hebben, helpen wij graag op weg. Iedereen wil tenslotte dat een idee of concept perfect van de pers komt rollen. Onze dtp-afdeling zorgt ervoor dat bestanden worden opgemaakt en drukklaar worden gemaakt. Zo bent u verzekerd van drukwerk van kwaliteit met een deskundige en aantrekkelijke opmaak.

KERNPUNTEN

  1. Professionele ondersteuning voor ontwerpbureau's en onze klanten.
  2. Aantrekkelijke ontwerpen van A tot Z.
  3. Gratis bestandscontrole!

Drukkerij MM Printing is ook een van de pioniers van het Staccato raster. De Staccato rastertechnologie wordt ingezet om (met name fotografische) afbeeldingen scherper en briljanter te drukken. Staccato is een aangepast fm-raster met bijzondere eigenschappen. Zo bestaat het uit hoogfrequente, willekeurig geplaatste punten waardoor ongewenste rozetpatronen en rastermoirés worden voorkomen.

color_explosion.png

Toegevoegde waarde creëren, innovativiteit nastreven en optimale service verlenen: MM Printing is een drukkerij met visie. Vanzelfsprekend zijn de draaiende persen en printers het kloppend hart van ons bedrijf, maar al wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk.

MM Printing garandeert altijd de beste match tussen vraag en antwoord.

Email Us

Contact

 Heraclesstraat 5A
5048 CG Tilburg

 T (+31) (0)13 535 09 09

 E info@mmprinting.nl